برای استفاده از همه ظروف به خصوص ظروف آشپزخانه مسی مخصوص پخت و پز باید اصول مهم و اساسی رعایت شود تا بدن انسان در خطر جدی قرار نگیرد.
همانطور که می دانید چند سالی است که طراحی و تولید ظروف مسی در کشور بسیار بالا رفته است که البته دلیل اصلی این موضوع هم درخواست بالای مشتریان و همچنین توصیه بیشتر پزشکان کشور برای استفاده از این جنس بوده است. البته هنوز هم برای مردم به طور کامل خرید ظروف مسی جا نیفتاده است و بیشتر خانواده ها به دنبال طرح های تفلون می باشند. اما استفاده از همه ظروف آشپزخانه قواعد و اصول خاص خود را دارد. به عنوان نمونه ظروف آشپزی مسی که نحوه استفاده آن بسیار مهم و قابل توجه است.
اصول مهم در استفاده ظروف مسی
اول اینکه باید بدانید که ظروف مسی به هیچ عنوان نباید با ماده غذایی ترکیب شود. دومین نکته مهم و قابل ذکر این است که نباید در مدت بسیار زیاد از یک نوع ظرف استفاده کرد زیرا همه ظروف در مدت طولانی خش دار می شوند و همین خش هایی که به نظر ما غیر قابل اهمیت هستند باکتری های بسیار خطر ناکی را وارد غذا می کنند و سلامت انسان را به خطر می اندازند. و در نهایت نیز به طور مداوم از ظروف مسی استفاده نشود می توانید از جنس های چدن و سرامیک نیز بهره ببرید.
- بیشتر بخوانید: ظروف پلاستیکی
تمامی این اصول اگر با دقت رعایت شوند مطمئن باشید که هیچگونه ضرری به شما وارد نخواهد شد.