انواع ظروف آشپزخانه استیل اصل برای مقابله با خوردگی و زنگ زدگی، در ساخت آن از فلز نیکل و کروم استفاده می شود.
استیل ها کاربردهای فراوانی در انواع صنعت دارند که یکی از این صنایع که بیشتر به چشم می خورد ظروف آشپزی است. استیل ها در مقابل اکسیداسیون محیط مقاومت بالایی دارند این مقاومت را فلز کروم موجود در استیل بعهده می گیرد بطوری که در برابر اکسیژن محیط اکسید شده و به صورت اکسید کروم (Cr2O3) لایه محافظ خوردگی را تشکیل می دهد.
- بیشتر بخوانید: ظروف پلاستیکی
استیل ها علاوه بر مقاومت خوردگی در برابر زنگ زدگی نیز مقاوم هستند نیکل موجود در استیل نیز خاصیت ضد زنگی را به این محصول می دهد البته کروم نیز در این کار سهم بسزایی دارد. در کل ظروف استیل دارای ویژگی های زیر می باشد.
- بیشتر بخوانید: ظروف مسی
• در برابر خوردگی شدید واکنش نشان می دهند در برابر آن مبارزه می کنند.
• حرارت بالا تاثیری در ضربه زدن به قابلمه استیل ندارد.
• استیل ها قابلیت 100 درصدی را در بازیافت دارند.
• از لحاظ بیولوژیکی فلز استیل کاملاً خنثی است و ترکیب شمیایی ندارد.
• توجه به فولادی بودن استیل، وزن خوبی را متحمل می شود.
در نتیجه ظروف استیل از لحاظ پزشکی و بهداشتی برای بدن مضر نبوده حتی مفید هم هست.