این خبر به تمام خانم های با سلیقه خانه دار و یا شاغل که مایلند بدانند کدام ظروف آشپزی مناسب تر و کدام برای سلامتی افراد مضر می باشد اطلاعات کافی را می دهد
شاید شما هم در هنگام خرید ظروف آشپزی سردرگم شده باشید و به درستی ندانید کدام ظرف برای طبخ غذا مناسب تر و کم ضرر تر می باشد این سوال بسیاری از مردم می باشد
امروزه با گسترش کشورها و پیشرفت روز افزون کشورمان ایران در زمینه صنعت کار تجارت و علی الخصوص ظروف آشپزی، چینی و.. کارخانه های زیادی به میان آمده و ظروفی با جنس های متفاوت به نام های استیل چینی، پیرکس، گرانیتی، چدن، فلون و.. به بازار و مشتریان ارائه می شود ما در این خبر قصد معرفی تک تک این ظروف را نداریم بلکه موضوع مورد بحث ما ظروف آشپزی گرانیتی است تا به هر خریداری که قصد خرید عمده اینگونه ظروف را دارد کمک کرده باشیم
ویژگی های گرانیت و مزایای آن چیست؟شاید شما هم با شنیدن اسم گرانیت به یاد سنگ گرانیت یا سنگ خارا افتاده باشید اما توجه کنید که این سنگ هیچ ارتباطی به این ظروف ندارد بعضا گاهی افراد به اشتباه فکر می کنند این ظروف آشپزی سنگی است اما اینگونه نیست. این اسم تنها بخاطر ظاهر این محصول و شباهتش با گرانیت به این نام خوانده می شود. توجه داشته باشیددر این قسمت خبر می خواهیم مزایای این ظروف آشپزی را بررسی کنیم که عبارتند از
- این ظروف آشپزی گرما را در خود نگه می دارد
- استفاده از این ظروف برای طبخ غذا مزه و طعم اصلی غذا را از بین نمی برد
- این ظروف بیشتر بخاطر جلوه و زیبایی ظاهری آن هم مورد توجه زیادی قرار می گیرد
- مقاوم در برابر سایش
- مقاوم در برابر اثر مخرب غذاهای چرب
و این ظروف آشپزی در مقایسه با دیگر ظروف آشپزی از بهداشت مطلوب تری برخوردار است این ویژگی ها و مطالب به هر خریدار عمده کمک میکند تا خریدی بهتر و آسان تر داشته باشد البته لازم به ذکر است خرید عمده این محصولات در نمایندگی های معتبر و زیر نظر مسئولان صورت گرفته و به علاقمندان ارائه می
منبع: بازار لوازم خانگی ایران