لواشک جنگلی که در آن عجیب ترین موجودات آغازی زندگی می کند

بیشتر میوه های گوشتی برای لواشک جنگلی کارساز هستند. به سیب، انواع توت ها، میوه های هسته دار و غیره فکر کنید. میوه های آبکی بیشتر (یعنی هندوانه) نیز موثر خواهند بود، اما خشک شدن آنها در فر به زمان بیشتری نیاز دارد.

یک امتیاز دیگر – می توانید از میوه هایی استفاده کنید که ظاهر کامل ندارند یا کمی از اوج خود گذشته اند – وقتی آنها را بپزید، فقط خوشمزه می شوند!

لواشک یا چرم میوه ای به سبک ایرانی، یک میان وعده آسان از میوه های خشک شده در فر است! سالم، خوشمزه و وگان!


عناصر
۶ عدد آلو متوسط ​​یا میوه های گوشتی دیگر مانند سیب، هلو، گیلاس و غیره
½ فنجان آب
گوله نمک
دستورالعمل ها
آلوها را بشویید و ریز خرد کنید. لایه برداری را حفظ کنید زیرا طعم و رنگ فوق العاده ای می دهد!
آلو، آب و نمک را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا میوه ها به حدی که از هم جدا شوند، نرم شوند. (سطح آب را با دقت تماشا کنید و اگر شروع به سوختن کرد به مرور زمان مقداری آب اضافه کنید)
با استفاده از مخلوط کن غوطه ور (یا محتویات آن را به مخلوط کن منتقل کنید)، میوه ها را خوب مخلوط کنید.
به هم زدن ادامه دهید تا هیچ تکه ای دیده نشود و قوام بسیار یکدست شود.
فر خود را با دمای 200 فارنهایت گرم کنید.
یک ورق کوکی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مخلوط میوه را روی ورقه شیرینی (در اینجا جایی که کاردک کیک مفید است) در یک لایه یکنواخت به ضخامت حدود ¼ اینچ پخش کنید.
حدود 4-5 ساعت در فر بپزید و هر ساعت آن را چک کنید.
لواشک زمانی انجام می شود که رطوبت قابل مشاهده نباشد و چرم میوه به راحتی از کاغذ جدا شود.
به نوار برش دهید و لذت ببرید!

لواشک یا چرم میوه ایرانی یکی از تنقلات مورد علاقه ایرانیان است. ایرانی‌ها غذاهایی را دوست دارند که طعمی غنی دارند، چه طعم شیرینی که در اکثر شیرینی‌های ایرانی می‌بینید و چه مزه‌های ترش مانند سبزیجات ترشی یا قره‌قروت.