انواع ظروف آشپزخانه تفلون بدلیل مقاومت استثنایی که در برابر حرارت دارد در بازار بصورت عمده به فروش می رود.
شرکت دوپونت برای اولین بار تفلون را در آزمایسگاه به صورت تصادفی کشف کرد. سپس با تشخیص خاصیت تفلون آن را به صنعت غذایی و پزشکی تحویل داد تا از آن استفاده کنند. با بکارگیری پلیمر تفلون در ظروف آشپزی مقاومت خوبی در برابر حرارت پیدا کرد. سرویس قابلمه تفلون اصل باید روکش پلیمر خوبی داشته باشد تا خصلت نچسبی آن خیلی بالا روذ. در ظروف تفلون باید از قاشق چوبی یا پلاستیکی استفاده شود تا سطوح ته قابلمه آسیب نبیند. در هنگام تمیز کردن تفلون از ابر استفاده کنید و هرگز قابلمه تفلون را موقع داغ بودن زیر آب سرد قرار ندهید. با یک خرید عالی می توانید آشپزی راحتی داشته باشید.
تمامی حقوق برای قابلمه پخت و پز محفوظ است