خرید ظروف آشپزخانه استیل توسط مصرف کنندگان باید عاری از انواع فلزات سنگین مضر و ترکیبات شیمیایی باشد.
ظروف استیل از ترکیب فلزاتی چون نیکل، کروم، تیتانیوم و مولیبدن تولید شده است که هر کدام از این فلزات خاصیتی به این آلیاژ داده که به شرح زیر می باشد.
نیکل: خاصیت ضد زنگی را به استیل می دهد.
- بیشتر بخوانید: ظروف چینی
کروم: مقاومت در برابر خوردگی و ضد زنگی را بالا می برد.
مولیبدن: استحکام و مقاومت حرارت را زیاد می کند.
تیتانیوم: استحکام و چقرمگی بالا (حتی در دمای زیاد) را به استیل داده است.
- بیشتر بخوانید: ظروف مسی
ظروف استیل با داشتن خاصیت های بالا می تواند از بهترین و مطمن ترین محصولات ممکن در آشپزی است.
منبع: بازار لوازم خانگی ایران