مشخصات ظروف مسی اصل برای پخت غذا

هر کدبانوی ایرانی برای پخت غذا باید اطلاعی از مشخصات ظروف مورد استفاده از جمله ظروف مسی اصل داشته باشد. تا بتواند با اطمینان به تهیه و خرید آن اقدام کند.
اولین مشخصه یک ظرف آشپزی، پوشش داخلی آن است، باید جنس پوشش داخلی سالم و بهداشتی بوده و در ترکیب با ماده غذایی از خود مواد زیان آور آزاد نکند و مقاوم در برابر حرارت نیز باشد.

ظروف مسی با داشتن قلع اصل و مرغوب دارای هدایت گرمایی بالا بوده و در شعله کم، حرارت را به تمام قسمت های مواد غذایی انتقال داده و از سوختن غذا و ظرف جلوگیری می کنند.
دومین مشخصه استفاده از ظروف سالم این است که هنگام شستشو از پاک کننده های زبر و خشن استفاده نشود، این امر درخصوص تمام ظروف آشپزخانه صادق است. اما در ظروفی مانند تفلون خطرناک تر از بقیه ظروف است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.