هر کدبانوی ایرانی برای پخت غذا باید اطلاعی از مشخصات ظروف مورد استفاده از جمله ظروف مسی اصل داشته باشد. تا بتواند با اطمینان به تهیه و خرید آن اقدام کند.
اولین مشخصه یک ظرف آشپزی، پوشش داخلی آن است، باید جنس پوشش داخلی سالم و بهداشتی بوده و در ترکیب با ماده غذایی از خود مواد زیان آور آزاد نکند و مقاوم در برابر حرارت نیز باشد.
- بیشتر بخوانید: ظروف پلاستیکی
ظروف مسی با داشتن قلع اصل و مرغوب دارای هدایت گرمایی بالا بوده و در شعله کم، حرارت را به تمام قسمت های مواد غذایی انتقال داده و از سوختن غذا و ظرف جلوگیری می کنند.
دومین مشخصه استفاده از ظروف سالم این است که هنگام شستشو از پاک کننده های زبر و خشن استفاده نشود، این امر درخصوص تمام ظروف آشپزخانه صادق است. اما در ظروفی مانند تفلون خطرناک تر از بقیه ظروف است.