ساخت بهترین سرویس قابلمه سرامیکی اصل را شرکت معتبر وگاتی بعهده گرفته است.
ظروف سرامیکی دارای هفت لایه فشرده شده که مجموعاً یک سرامیکرا تشکیل می دهند. منظور از ظروف سرامیکی، روکش نچسب نبوده بلکه ظاهری شبیه به ظروف چینی داشته و در مقابل ضربه شکننده است.
- بیشتر بخوانید: ظروف مسی
پس هنگام استفاده از این سرویس قابلمه ها ابتدا آن را به مدت حداقل سه ساعت از آب ولرم پر کرده تا کل سرامیک خیس شود. سپس قبل از پخت و پز آن را باید با دما کم گرم کنید سپس برای دمای بیشتر آن را روی اجاق گاز بگذارید این شرایط از شکستن و ترک خوردن سرامیک جلوگیری می کند. کارخانه وگاتی، این ظروف سرامیکی را با بکارگیری تجهیزات نانو تولید کرده است.
- بیشتر بخوانید: قابلمه چدنی
این ظروف وگاتی خاصیت های منحصر بفردی مثل نداشتن آلاینده های فلزی را دارد.